loading
Blog - noutati
Galerie foto

Magic Place Events

Va asteptam pentru rezervarea salonului nuntii dumneavoastra in perioada 23 - 25 septembrie 2016 la o noua editie a targului de nunti Ghidul Miresei, la Romexpo Bucuresti, in pavilioanele C4-C5.

Targul Ghidul Miresei editia de toamna, isi deschide portile intre 23-25 Septembrie 2016 la Romexpo Bucuresti! Nunta perfecta, asa cum isi doresc mirii, este un proces complicat, care poate dura luni de zile. Sau... poate deveni un proces simplu si placut, la Targul Ghidul Miresei, unde poti organiza totul intr-o singura zi!

Nu rata Top Reduceri 2016 Ghidul Miresei! Targul Ghidul Miresei prezinta o Mega Lichidare de Stocuri 2016. Te asteapta cu Topul Reducerilor 2016 al celor mai rafinate rochii de mireasa si de ocazie, precum si elegante costume de ceremonie. Nu ratati aceste tinute marcate prin esarfe roz cu inscrisul "Top Reduceri 2016 Ghidul Miresei"!

Lansarea Oficiala a Colectiilor 2017!
Targul Ghidul Miresei prezinta in premiera absoluta COLECTIILE 2017 de rochii de mireasa, costume de ceremonie si verighete! Vrei sa afli tendintele sezonului urmator? Trebuie sa fii prezent la paradele zilnice Ghidul Miresei pentru a admira in exclusivitate colectiile celor mai mari producatori si comercianti de rochii, costume, verighete! Mii de oferte adunate sub Cupola Romexpo la Targul Ghidul Miresei!
Intre 23 si 25 septembrie, ai ocazia sa faci alegerea potrivita dintre mii de rochii de mireasa, costume de ceremonie si colectii de verighete. Aici vei gasi toate serviciile si produsele necesare in organizarea unei nunti dar si a unui botez: de la locatii, servicii foto-video, decor, aranjamente florale, sonorizare si program artistic pana la marturii, invitatii, torturi si specialisti in machiaj si coafura de ocazie!