Terasa Magic se afla la intrarea in Parcul Moghioros intr-o oaza de verdeata unde se poate ajunge cu urmatoarele mijloace de transport: tramvai: 41; autobuze: 168/368; troleibuze: 90/69.

Ne laudam cu cea mai buna pizza pe vatra din sectorul 6, cu asezarea pe trei nivele care permite clientilor sa aleaga intre primul nivel situat la strada, modernizat in vara anului 2014, cu o capacitate de 70 de locuri la masa; al doi-lea nivel unde va asteptam cu un separeu intim de numai 10 locuri si ultimul nivel unde am conceput special pentru clientii nostri un foisor de lemn cu o capacitate de 40 de locuri, foarte potrivit pentru petreceri micute in aer liber si cu atmosfera relaxata si placuta, fiind una dintre cele mai frumoase terase din Drumul Taberei.

Inca de la primele raza de soare, primavara - pana tarziu toamna, va asteptam la mic dejun, pranz sau cina ori sa urmariti evenimentele sportive preferate alaturi ce cei mai buni prieteni ai vostri. Zilnic avem promotii, iar clientii fideli sunt recompensati cu mici atentii din partea noastra.
Va invitam sa va convingeti de calitatea preparatelor noastre, de atmosfera frumoasa si de serviciile de top pe care vi le oferim!
bucatarie calda

Cu cea mai mare mandrie sustinem bucataria traditionala romaneasca gatind ca la mama acasa si aducand in atentia voastra gusturile copilariei. Nu folosim decat ingredinete atent alese, proaspete si de cea mai buna calitate. Meniul e variat, astfel incat sa puteti incerca pe langa buacataria traditionala si unele dintre cele mai cunoscute preparate din Italia.

delivery

Livram zilnic la sediul firmelor si la domiciliul clientilor o gama variata de produse din bucataria romaneasca si internationala.

Livrari la domiciliu zilnic intre orele 10.00 - 22.00 la unul din numerele de telefon:
0731 57 93 67 - 0765 73 52 89 - 0757 31 06 84

pizza pe vatra

Adevarata pizza e o arta si noi ne laudam ca avem cea mai buna pizza din sectorul 6. Particularitatea pizzei este data de aluatul ca de paine, privat de grasini, moale si elastic pe care pizzarul il intinde cu mana fara a-i forma "bordura" care se va inalta in timpul coacerii pana la 1-2 cm, in timp ce la mijloc va ajunge pana la 5 mm.