Sezonul #VaraMagica 2020 s-a incheiat!

Ne revedem anul viitor cu mai multa distractie si super balaceala. 

Rezervari in locatia Magic Summer Waves

#VaraMagica 2020

Rezervarea in locatie se face prin sms la 0759.057.650 sau pe adresa office@magic-place.ro, unde trebuie sa mentionati urmatoarele:

  • Locatie: Moghioros

  • Numar de persoane si numele lor

  • Ziua si ora la care veniti. 

Aceasta rezervarea presupune doar accesul in incinta, fara nici un alt produs/serviciu aditional.

Scaune de hidromasaj
si tobogane cu apa

Bazine de inot

Piscine pentru copii

Weekenduri tematice si animatie

Zona dedicata cu baldachine.

Acestea se pot inchiria direct in locatie in ziua in care veniti, in functie de disponibilitate:

L – V: 40 lei

SD: 60 lei 

Zona suplimentara cu sezlonguri la umbra, amplasate la distanta de 2m.

Magic Summer Waves

Intampinam sezonul 2020 cu un nou concept. Parcul acvatic Magic Summer Waves se reinventeaza si vine cu hainute noi in 2020. Pe scurt, o multime de imbunatatiri: piscine cu vitroceramica, scaune de hidromasaj, culoare de inot si o super distractie pentru toata familia.

Vino sa petreci o #VaraMagica alaturi de toata familia in cadrul parcului acvatic Magic Summer Waves. 

Despre noi

Petrece o #VaraMagica alaturi de toata familia in parcul acvatic Magic Summer Waves. Te intampinam cu programe de animatie pentru cei mici, jocuri si concursuri pentru toate varstele si weekenduri tematice si petreceri super cool. Si nu in ultimul rand, surpriza verii: 20 de bazine de hidromasaj.

Scaune de hidromasaj

Ti-am pregatit o #VaraMagica, dar si super relaxanta, pentru ca te asteptam cu 20 de scaune de hidromasaj, amplasate in bazinul de inot pentru adulti.

Tobogane si piscine pentru toate varstele

Cu mic, cu mare, te asteptam sa te distrezi pe spectaculoasele toboganele cu apa, pe care le regasesti atat in piscina pentru adulti, dar si in cele doua piscine dedicate copiilor.

Restaurante si beach bar

Zona de food&drinks este special amenajata in apropierea plajelor pentru un acces rapid. Iti potolim setea de distractie sau si de cocktailuri si bauturi racoritoare la Beach Bar-ul de langa plaja. Zona Barbeque este dotata cu gratare si un cuptor de pizza pe vatra in cuptor ars de lemne, pentru ca tu sa te bucuri de preparate calde si super gustoase.

Distractie cat cuprinde

Te intampinam in fiecare zi cu programe de animatie si jocuri pentru toate varstele: aqya gym, jocuri de polo, jocuri si concursuri pentru copii, animatie pentru copii si personaje de poveste, muzica buna, petreceri cu spuma si weekend-uri tematice.

3 culoare de inot

Pentru ca stim ca avem si inotatori printre prietenii care ne viziteaza, am creat 3 culoare de inot in bazinul mare din Magic Summer Waves. Astfel, suntemsuper pregatiti pentru intreceri pe cinste si super concursuri. 

Atractii

Descopera atractiile parcului acvatic Magic Summer Waves, unde te asteptam cu piscine pentru toate varstele, scaune de hidromasaj, tobogane, petreceri tematice in fiecare weekend, dar si restaurante si baruri pe plaja.

Scaune de hidromasaj

Ti-am pregatit 20 de scaune de hidromasaj, unde te poti relaxa in voie dupa sesiunile de inot.

Piscine complet renovate

Te intampinam cu haine noi si cu o serie de imbunatatiri: piscine cu vitroceramica, spatii comune complet renovate si sisteme de igienizare imbunatatite. 

Piscine pentru copii

Distractie pentru cei mici: copiii se pot balaci in cele doua piscine create special pentru ei, un toboganele cu personaje animate nu lipsesc nici ele.

 

Tobogane

Toboganele cu apa intretin distractia, dar o si alimenteaza. Avem tobogane atat pentru cei mari, cat si pentru cei mici.

 

Culoare de inot

Am instalat 3 culoare de inot in bazinul mare din Magic Summer Waves, special pentru pasionatii de inot. Tot aici organizam concursuri de inot si jocuri pentru toata familia. 

Beach bar și restaurante

Zona de gratare, restaurant si beach bar… toate acestea sunt disponibile in interiorul complexului, chiar langa plaja.

Tarife #VaraMagica 2020

Copiii cu varsta pana in 7 ani beneficiaza de INTRAREA LIBERA tot sezonul #VaraMagica 2020. 

Reducerile se aplica la casieria Magic Summer Waves pe baza unui act care sa justifice aplicarea discountului: certificat de nastere, carnet de elev/student stampilat pentru anul in curs, talon de pensie. 

Vara Magica 2020

Aqua Gym

Incepem ziua cu putina miscare si te asteptam la orele noastre speciale de Aqua Gym cu instructor specializati.

Petreceri cu spuma

Petrecerile cu spuma sunt super speciale, asadar de joi – duminica te asteptam sa participi la cele mai tari party-uri la Magic Summer Waves

Dj si animatie pentru copii

Avem muzica redata direct pe plaja in fiecare zi, iar daca vorbim despre weekend, atunci afla ca iti pregatim petreceri tematice, costume si muzica speciala.

Unde te balacesti

vara asta?

Drumul Taberei 115